| mahnı sözləri | |
|
|
|
Müəllif | Ismarıc |
---|
Fika Admin
İsmarıc sayı : 834 Points : 1102 Reputation : 23 Join date : 18/09/10 Age : 35
| Mövzu: mahnı sözləri Ş. 02 Okt. 2010, 12:28 | |
| Sevdiyiniz,mənali bildiyiniz mahnı sözləri hansılardır? | |
|
| |
Gümüş_Nitrat
İsmarıc sayı : 262 Points : 270 Reputation : 8 Join date : 19/09/10 Age : 33 Şəhər/ölkə : Bakı/AZƏRBAYCAN
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Ş. 02 Okt. 2010, 16:47 | |
| MƏKTƏB İLLƏRİ Geyimimiz, hüququmuz bir idi, Şagird idi hamımızın adı da. Elə bil ki, boyumuzda eyniydi, Aman Allah, nə xoşbəxtdik biz onda.
Bir müəllim töhmətiydi dərdimiz, Bir töhmətdən için-için yanardıq. Hələ onda bilmirdik ki, bunu biz, Bir gün necə həsrət ilə anarıq.
Dünya hələ bizim üçün nağıldı, Min arzuyla alışırdıq, yanırdıq, Özümüzü biz hamıdan ağıllı Özümüzü nə bəxtəvər sanırdıq.
Məktəb illəri... Ömrümün ən şirin duyğulu qayğısız günləri... Hər anı bir ömrə bərabər sehirli günləri... Ən təmiz arzulu günləri....
Hələ onda bu dünyanın şərindən, Yalanından xəbərimiz yox idi. Qəm-qüssəmiz, kədərimiz bir damcı, Hələ onda sevincimiz çox idi
Yazılanı bir silgiylə pozmaq da Bizim üçün nə asandı, nə asan! Xəbərsizdik ömrümüzə biz hələ Tale yazan pozulmayan yazıdan...
Dünya hələ bizim üçün nağıldı, Min arzuyla alışırdıq, yanırdıq, Özümüzü biz hamıdan ağıllı Özümüzü nə bəxtəvər sanırdıq... Bu mahnının sözlərini çooox sevirəm, çooox. Lalə Məmmədova da çox gözəl, içdən oxuyub. | |
|
| |
Gümüş_Nitrat
İsmarıc sayı : 262 Points : 270 Reputation : 8 Join date : 19/09/10 Age : 33 Şəhər/ölkə : Bakı/AZƏRBAYCAN
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Ş. 02 Okt. 2010, 17:15 | |
| Karla karışık yağar hüzün, Üstüm başım hep uzun kollu, Benden iyi bilirsin, Anlatmama gerek varmı?
Gözlerim senden sonra, Hep parçalı-bulutlu, Sen de baksan görürsün, Bakmaya yüzün var mı?
Mutlumuyduk ki, Sade nefes aldık, Bıktım artık uzatma, Yaslan bana, ağla!
Kal yanımda böyle, Sonbahar gelince, Soysuzlar içinde Kalma, Yalnızlığım.
Bak, yenildik işte, Zamanı gelince Kalkarız belki de Dayan, Yalnızlığım.
Uzun yola çıkmadan İki koltuk ayırttım, Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı?
Farkı yok ki keçmişten İlk kez görmüş deyilsin, Hiç kuraay girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin...
EmrEAydıN : DAYAN YALNIZLIĞIM... VAzgeçilmezlerimdendir...
| |
|
| |
M&M Admin
İsmarıc sayı : 199 Points : 292 Reputation : 1 Join date : 17/09/10 Age : 41
| Mövzu: Son Buse Ç.a. 05 Okt. 2010, 20:11 | |
| son vedaLardı en zor olan iz bırakan kapanmayan bir yaradır ömür boyu içimde yanar
senle dogmuştu senle soldu bu yüreğim çok acıtıyor gitmelerin senle gülmüştü hep ağlayan bu gözlerim dönmesende bekleyecegim
sen unutupta gideceksen son bir defa öpeyim ben bu hayata küseceksem seninle küseyim son vedada canıma sımsıkı sarıl vereyim tek dilegim allahımdan aşkınla öleyim
genellikle dostlar vesile olur son bir görüşmeye baş başa kaldıgımızda sessizce bakışmalar ufak tefek tebessümler sen haklısın ben haklıyım gibi kaçamak bakışlar ama asla sonu yoktur bu aşkın
olmaz diye kalktıgında içimden akan yaşları hiç bir zaman bilemeyeceksin herşeye evet dedim ama o son buseyi çok gördün ya o çok zoruma gitti be o çok zoruma gitti
sen unutupta gideceksen son bir defa öpeyim ben bu hayata küseceksem seninle küseyim son vedada canıma sımsıkı sarıl vereyim tek dilegim allahımdan aşkınla öleyim
sen unutupta gideceksen son bir defa öpeyim ben bu hayata küseceksem seninle küseyim son vedada canıma sımsıkı sarıl vereyim tek dilegim allahımdan aşkınla öleyim | |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Ş. 09 Okt. 2010, 18:59 | |
| Hasret bende dokunsan ağlar Gözyaşları kalbede damlar Sensiz olmayı bilmiyor bu akşamlar Alev alev yanıyoruz derken Ayrılıkla tanıştık erken Kalbimide alıp götürdün sen giderken Gözlerimi ışık yap gecelerine
Sakla beni koy en kuytu yerine Yüzüne son bakışımı düşün gece uyurken Aşkın yüreğimde deli bir ağrı Sitemlerim bile sana çağrı Ben unutmak için sevmedim seni severken Sorgusuz sualsiz ellerinden
Çektin aşkını çaldın benimken Ah nasıl dayanır bu kalbim yeniden Seviyorum derken el oldun ya Sorma kaç gece ağladım ben ya Gülmüyor ne yapsam bu gönül bebeğim
Belki bir gün dönersin diye ben En güzel kıyafetler içinde Bekledim her dakika seni çiçeğim Hadi bir kez daha deneyelim dersen Olanları unutur bana dönersen Sevgimiz sonuna dek sürecek bebeğim
| |
|
| |
M&M Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Ç.a. 12 Okt. 2010, 21:06 | |
| Vasif Meherremli - Sensizlik
Ümudim, Diləyim bircə budur Təkcə budur, yenə sən mənim olasan Açıram deyirəm əllərimi tez olasan mənə mənim olasan Ah nə gecəm vardır nə səhərim, mən düşəni bu acı sevdaya Sevirəm sevirəm təkcə səni birdə gələr olsam dünyaya Daha yoxdur aman, nədə geçmir zaman ölümdəndə yaman SƏNSİZLİK! Yox səbrim yox daha, inan o Allaha mənə gəldi baha SƏNSİZLİK!
Bezmişəm daha yalnızlıqdan, gəl Gülüm Gülüm Gəlll Sonra qorxuram ki gec olsun, indiSsevgilim gəllll
Məni tənhalıq çox üşüdür donmuş əlim qalmış ətəyimdə Yenə qış gecəsi zülmət otaq bir özüməm bir sən ürəyimdə Yanıram yanıram sızlayıram körpə uşaq kimi mən ağlayıram Baxıram deyirəım bəlkə gələ pəncərəni açıb bağlayıram Daha yoxdur aman, nədə geçmir zaman ölümdəndə yaman SƏNSİZLİK! Yox səbrim yox daha, inan o Allaha mənə gəldi baha SƏNSİZLİK! | |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Ç.a. 12 Okt. 2010, 22:24 | |
| En sevdiyim mahnilardan biri...Ebru Yawar
Kaderde varsa bizim payımız susmak Demekki hersey eksik degerde Tuaf bu halin güvendigin aklın nerde Sıgındıgın yanlıs bi gölge
Gelemedin kendine sen belkide bilerek Bir adım at yanlısından vazgeçerek Yeni degil ayrılık çok eski bir gelenek Sözüm ona gidiyorsun istemeyerek
Son sözler dayanır yakında kapıya Çok zor gelecek sanada banada mutlaka Bi süre bu yükü tasırım önce sen git Ben çok kararsızım
| |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Ç.a. 12 Okt. 2010, 22:37 | |
| Gökhan Türkmen
At, savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır öyle at Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gözlerinden silinmiyor Aşk her defasında bak bulunuyor Bırakırım zamanı öyle biraz da Sen olmadan da yine geçer nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür?
Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş, hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ? Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı!
Susma söyle nasıl yapar bunu insan? Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam! Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi? Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi?
At, silip at aşkları bir yere fırlat Bitti say ki derdini kaldır öyle at Sor, ne olur sor sen benden ayrılırsan Ne olur düşümde bir ömrü durdursan Aşk her defasında bende ararsam Bırakırım kendimi öyle biraz da Sen olmadan da ben yaşarım nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür?
Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı böyle? Kaldırıp atardık ya sevdayı! | |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Ç.a. 12 Okt. 2010, 22:39 | |
| Bu mahniya teze qulaq asdim,cox xowuma geldi) Emre Altuğ - Neyleyim
Neyleyim üc günlük ömrümü Bu gönül sensiz hic güldümü Sevgilim önüme ölümü Sunsan ben icerim kendimden gecerim Senin icin senden vazgecerim
Sunsan ben icerim kendimden gecerim Senin icin benden vaz gecerim
Ben yagmuru gözlerinde Bülbülü dillerinde Günahi bedeninde Taniyipta sevmisim
Dönmüyor yedi cihan Esirin olmus zaman Sarabi dudagindan Icip öyle sevmisim...
Seni öyle sevmisim | |
|
| |
Missy
İsmarıc sayı : 23 Points : 23 Reputation : 0 Join date : 25/09/10 Age : 38 Şəhər/ölkə : Baku
| |
| |
Ukaw
İsmarıc sayı : 35 Points : 35 Reputation : 0 Join date : 24/09/10
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri B. 17 Okt. 2010, 12:27 | |
| Seni chope atacaqim poshete Bir siqara yakacaqim ateshe Ashk gidene acimakmi? Bu yuku tashimakmi? Yarayi kashimakmi? Sor iyisi cikacakmi? icime akacakmi Ve gunesh acacakmi? | |
|
| |
M&M Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri B. 14 Avq. 2011, 10:09 | |
| Sənə baqlanmış inan, Mənim carpan ürəyim. Bu qədər etmə nazıı Mənim sənsən gərəyim....... Getmə qal gəl yanıma Bir də bax gözlərimə Yanacam məhv olacam sənin eşqin oduna .......... | |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri B.e. 30 Yan. 2012, 21:18 | |
| - M&M yazıb:
- Sənə baqlanmış inan,
Mənim carpan ürəyim. Bu qədər etmə nazıı Mənim sənsən gərəyim....... Getmə qal gəl yanıma Bir də bax gözlərimə Yanacam məhv olacam sənin eşqin oduna .......... Yalansa səni, şeytan yuxuva gəlsin | |
|
| |
M&M Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri B. 12 Fev. 2012, 22:33 | |
| - Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Sənə baqlanmış inan,
Mənim carpan ürəyim. Bu qədər etmə nazıı Mənim sənsən gərəyim....... Getmə qal gəl yanıma Bir də bax gözlərimə Yanacam məhv olacam sənin eşqin oduna .......... Yalansa səni, şeytan yuxuva gəlsin zaman dəyişib... kecmiş yalan kimi görünür. təbiidir ) | |
|
| |
Fika Admin
| |
| |
M&M Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri B.e. 20 Fev. 2012, 11:46 | |
| | |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 20:50 | |
| | |
|
| |
M&M Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 20:54 | |
| | |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:00 | |
| | |
|
| |
M&M Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:02 | |
| | |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:04 | |
| | |
|
| |
M&M Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:08 | |
| | |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:14 | |
| | |
|
| |
M&M Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:17 | |
| | |
|
| |
Fika Admin
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:18 | |
| - M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Sənə baqlanmış inan,
Mənim carpan ürəyim. Bu qədər etmə nazıı Mənim sənsən gərəyim....... Getmə qal gəl yanıma Bir də bax gözlərimə Yanacam məhv olacam sənin eşqin oduna .......... Yalansa səni, şeytan yuxuva gəlsin zaman dəyişib... kecmiş yalan kimi görünür. təbiidir ) qeed o yana gorum O yandayam elə Nə badə tərpənəsən haa, dur elə orda Baş üstə, Əmrin olur Yoo, yaxşı öyrədiblər
heyf məndən, qocaltdın məni Naraxat olma, səndə "O" can varsa qocalmarsan Bilirəm xəyanət etməyib, birinə sadiq qalan insanlar gec qocalır
Yoo ona qalsa, sən dogurdan qocalmiş mişsanmiş (: Ona qalmayıb təəssüf ki ) Yaxşida Azər bəy, mənədə yoxda | |
|
| |
Sponsored content
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri | |
| |
|
| |
| mahnı sözləri | |
|