|
|
| mahnı sözləri | |
| | |
Müəllif | Ismarıc |
---|
M&M Admin
İsmarıc sayı : 199 Points : 292 Reputation : 1 Join date : 17/09/10 Age : 41
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:21 | |
| - Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Sənə baqlanmış inan,
Mənim carpan ürəyim. Bu qədər etmə nazıı Mənim sənsən gərəyim....... Getmə qal gəl yanıma Bir də bax gözlərimə Yanacam məhv olacam sənin eşqin oduna .......... Yalansa səni, şeytan yuxuva gəlsin zaman dəyişib... kecmiş yalan kimi görünür. təbiidir ) qeed o yana gorum O yandayam elə Nə badə tərpənəsən haa, dur elə orda Baş üstə, Əmrin olur Yoo, yaxşı öyrədiblər
heyf məndən, qocaltdın məni Naraxat olma, səndə "O" can varsa qocalmarsan Bilirəm xəyanət etməyib, birinə sadiq qalan insanlar gec qocalır
Yoo ona qalsa, sən dogurdan qocalmiş mişsanmiş (: Ona qalmayıb təəssüf ki ) Yaxşida Azər bəy, mənədə yoxda Bəy sənin babondur, Fidaş xanım ) | |
| | | Fika Admin
İsmarıc sayı : 834 Points : 1102 Reputation : 23 Join date : 18/09/10 Age : 35
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:23 | |
| - M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Sənə baqlanmış inan,
Mənim carpan ürəyim. Bu qədər etmə nazıı Mənim sənsən gərəyim....... Getmə qal gəl yanıma Bir də bax gözlərimə Yanacam məhv olacam sənin eşqin oduna .......... Yalansa səni, şeytan yuxuva gəlsin zaman dəyişib... kecmiş yalan kimi görünür. təbiidir ) qeed o yana gorum O yandayam elə Nə badə tərpənəsən haa, dur elə orda Baş üstə, Əmrin olur Yoo, yaxşı öyrədiblər
heyf məndən, qocaltdın məni Naraxat olma, səndə "O" can varsa qocalmarsan Bilirəm xəyanət etməyib, birinə sadiq qalan insanlar gec qocalır
Yoo ona qalsa, sən dogurdan qocalmiş mişsanmiş (: Ona qalmayıb təəssüf ki ) Yaxşida Azər bəy, mənədə yoxda Bəy sənin babondur, Fidaş xanım )
| |
| | | M&M Admin
İsmarıc sayı : 199 Points : 292 Reputation : 1 Join date : 17/09/10 Age : 41
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:24 | |
| - Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Sənə baqlanmış inan,
Yoo ona qalsa, sən dogurdan qocalmiş mişsanmiş (: Ona qalmayıb təəssüf ki ) Yaxşida Azər bəy, mənədə yoxda Bəy sənin babondur, Fidaş xanım )
| |
| | | Fika Admin
İsmarıc sayı : 834 Points : 1102 Reputation : 23 Join date : 18/09/10 Age : 35
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri Çər. 22 Fev. 2012, 21:28 | |
| - M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Fika yazıb:
- M&M yazıb:
- Sənə baqlanmış inan,
| |
| | | Sponsored content
| Mövzu: Geri: mahnı sözləri | |
| |
| | | | mahnı sözləri | |
|
2 səhifə (Cəmi 2 səhifə) | Səhifə : 1, 2 | |
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdakı ismarıclara cavab verə bilməzsiniz.
| |
| |
| |
|